Op deze site vindt u een ruim overzicht aan paraplus's. De collectie loopt van promotionele paraplu t/m goede kwaliteit windproof paraplu (stormparaplu).

Een paraplu is in het Nederlandse klimaat bij uitstek geschikt als reclamedrager. Paraplu bedrukken met uw logo zorgt voor een hele goede zichtbaarheid en draagt bij aan de bekendheid van uw naam.

Paraplusbedrukken.eu is een onderdeel van World Present. Om een goed overzicht te maken van het aanbod en de zeer grote vraag naar paraplu's in ons regenachtige landje hebben wij voor deze productgroep een aparte site gemaakt.

Als een van de weinige aanbieders op internet voorzien wij de artikelen ook daadwerkelijk zelf van een bewerking in onze inpandige drukkerij. Er is geen techniek die wij niet beheersen! Uiteraard geldt dit niet alleen voor paraplu's maar voor alle artikelen op het gebied van relatiegeschenken en promotioneel textiel.

Kijk ook eens op onze andere websites:
- www.worldpresent.nl (algemene site, alle artikelen)
- www.shirtsbedrukken.com (beste textielwebsite van Nederland met unieke filters)
- www.tasssenbedrukken.eu (als u hier de tas naar uw wensen niet vindt...)
- www.premiumportal.nl (the fulfilment solution)

Als u kiest voor World Present als leverancier dan staan wij voor:
- goede prijzen
- snelle levertijden
- goede service
- no nonsence metaliteit, wij komen na wat we beloven!

Wij zijn er van overtuigd dat wij door gebruik te maken van de juiste groepen en de filters die er daarna nog mogelijk zijn een unieke site hebben gebouwd die voorziet in al uw aanvragen voor paraplu's. Heeft u vragen? Tijdens kantooruren kunt u aan de linkerzijde uw telefoonnummer ingeven (of op een artikelpagina). U heeft dan binnen 5 seconden een verkoopmedewerker aan de lijn!

Bent u op zoek naar custom made paraplu dan horen wij het graag. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Heeft u vragen naar aanleiding van het bezoek op deze website? Bel ons verkoopteam op 088-7737300 of stuur een e-mail naar sales@metuwlogo.nl. Wij helpen u graag verder!