World Present is gespecialiseerd in het bedrukken van iedere paraplu. Door het bedrukken van een paraplu slaat u twee vliegen in één klap. Een bedrukte paraplu is namelijk effectief en opvallend. Op iedere paraplu kunt u tekst en afbeeldingen plaatsen, zoals uw bedrijfslogo. Met een bedrukte paraplu kunt u een veel grotere groep bereiken dan met bijvoorbeeld bedrukte sleutelhangers en bovendien is dit een herkenbaar, persoonlijk relatiegeschenk voor uw werknemers of klanten.

U maakt de keuzes

Bij het bedrukken van een paraplu zijn er verschillende mogelijkheden als het gaat om de maat en het soort. Wilt u een grote paraplu bedrukken? Of toch liever een kleine of middelgrote? En welke paraplu wilt u? U heeft bij World Present bij het bedrukken van een paraplu de keuze uit een krul paraplu, een rechte paraplu, een opvouwbare paraplu, een Senz paraplu en een stormparaplu. Wilt u liever een unieke paraplu? Bij World Present kan het allemaal: u geeft uw wensen door, wij maken uw paraplu’s in China en bedrukken de paraplu’s als deze weer in Nederland arriveren.

Voordelig promotiemateriaal

Het bedrukken van een paraplu kost relatief weinig geld en u heeft met een bedrukte paraplu een groter bereik dan met vele andere promotiemiddelen. Als u zorgt dat uw paraplu opvalt, dan kunt u meer naamsbekendheid krijgen. Ook kunt u de huisstijl van uw bedrijf verwerken in de paraplu, zodat de bedrukte paraplu tevens een gevoel van herkenbaarheid opwekt. Bij bedrijfsuitjes is het bedrukken van een paraplu ook handig: bij slecht weer promoot u de hele dag uw bedrijf!

Neem gerust contact op voor het bedrukken van paraplu’s!