Wilt u een zichtbaar logo op promotiemateriaal voor uw bedrijf? Dan is een paraplu bedrukken de beste oplossing! Bij World Present bv. bent u op het juiste adres voor het bedrukken van uw paraplu. Wij zijn gespecialiseerd in het bedrukken van paraplu’s met tekst en afbeeldingen en bieden tevens paraplu’s op maatwerk aan. Als u een paraplu laat bedrukken bent u opvallend en efficiënt: u bereikt een grote groep en u kunt de opmaak van de paraplu goed aanpassen aan de huisstijl van uw bedrijf.

Soorten paraplu’s

Onze werknemers kunnen iedere paraplu voor u bedrukken. Daarom is het belangrijk dat u een keuze maakt uit de soorten paraplu’s: stormparaplu, Senz paraplu, rechte paraplu, krul paraplu, opvouwbare paraplu. Als wij een paraplu bedrukken moet u ook rekening houden met de maat: wilt u een kleine, middelgrote of grote paraplu? Wij kunnen ook een unieke paraplu bedrukken voor uw bedrijf. De paraplu laten wij dan op maat maken in China, maar wij bedrukken het in Nederland.

Waarom een paraplu bedrukken?

Een paraplu bedrukken is het ultieme relatiegeschenk voor uw werknemers of klanten. Door een paraplu te bedrukken heeft u een goedkoop promotiemiddel met een groot bereik. Immers, een
(opvallende) paraplu wordt door iedereen gezien. Als u een paraplu laat bedrukken geeft u een persoonlijk cadeau waarop u veel tekst kwijt kunt. U kunt de huisstijl van uw bedrijf ook verwerken in de paraplu. Voordat wij de paraplu bedrukken, zullen wij dan de vorm en opmaak aanpassen.

Ook een bedrukte paraplu? Neem gerust contact op!