Promotieartikelen zijn er in alle soorten en maten en u kunt uw logo op zeer veel artikelen laten drukken. Maar welk promotiemiddel is nu het meest effectief? World Present bv heeft het antwoord voor u: bedruk een paraplu met uw logo. Met een logo op uw paraplu heeft u namelijk een zeer groot bereik en bovendien is dit een zeer goedkoop en origineel promotiemiddel. Een paraplu met logo is een leuk, persoonlijk cadeau voor uw personeel en tegelijkertijd zeer functioneel.

Soort paraplu met logo

World Present bv drukt ieder soort logo op uw paraplu, maar de paraplu’s verschillen qua maat en vorm. U kunt kiezen uit een grote, middelgrote of kleine paraplu met logo. Ook kunt u kiezen uit een logo op een opvouwbare paraplu, krul paraplu, stormparaplu, rechte paraplu, speciale paraplu en Sense paraplu. Wilt u een unieke paraplu met logo? Dan kunt u een logo laten drukken op een paraplu op maat: in China maken wij een paraplu met logo, volledig afgestemd op uw wensen.

De voordelen van een paraplu met logo

Een logo op uw paraplu draagt bij aan de naamsbekendheid en herkenbaarheid van uw bedrijf. Op een paraplu kunt u de huisstijl van uw bedrijf toepassen en bovendien heeft een paraplu alle ruimte om logo’s, afbeeldingen en boodschappen op te plaatsen. Een paraplu met logo is een ideaal relatie-geschenk voor uw werknemers of klanten: origineel, effectief en tegelijkertijd persoonlijk!

Ook een logo op uw paraplu? Neem dan gerust contact op met World Present bv.