Wilt u een paraplu laten bedrukken met het logo van uw bedrijf? Een bedrukte paraplu is geschikt als relatiegeschenk voor uw werknemers en klanten. Het belangrijkste bij het bedrukken van een paraplu is het design. U kunt het beste zorgen dat u opvalt met het design van uw paraplu. Mensen zullen u dan eerder onthouden en dat is alleen maar goed voor de promotie van uw bedrijf.

Soorten design

Bij World Present bv. heeft u de mogelijkheid uit verschillende soorten design voor uw paraplu. Het gaat daarbij om het design van de paraplu zelf, de vorm, en het design op de paraplu, de opmaak. Bij het vormdesign heeft u de keuze uit een rechte paraplu, krul paraplu, Senz paraplu, speciale paraplu en stormparaplu. Bij de opmaak heeft u qua design alle mogelijkheden: het kan allemaal. Wilt u een apart design voor uw paraplu? Wij maken ook paraplu’s op maat: uniek en effectiever.

Herkenbaarheid  

Met het design van uw paraplu kunt u de huisstijl van uw bedrijf perfect naar voren laten komen. Immers, u kunt de kleuren aanpassen, eventueel de vorm en uiteraard de opmaak van de paraplu, zoals het lettertype en de grootte van de tekst. Als het design van de paraplu goed aansluit op de huisstijl van uw bedrijf, dan zullen mensen uw bedrijf eerder herkennen. Uiteraard moet u in het design van de paraplu genoeg ruimte overlaten voor het logo van uw bedrijf: die staat centraal.

Bestel snel een design paraplu van World Present bv.!