Bent u op zoek naar originele bedrukte relatiegeschenken? Heeft u weleens aan regenbeschermende artikelen gedacht? Neem bijvoorbeeld paraplu’s als bedrukte relatiegeschenken. Een bedrukte paraplu is niet duur en u bereikt er een enorme groep mensen mee. Bedrukte relatiegeschenken doen het bij werknemers en klanten altijd goed door de persoonlijke tint. U kunt bedrukte relatie-geschenken als een paraplu ook tijdens een regenachtig uitje aan uw werknemers meegeven.

Soort bedrukte paraplu’s

Bedrukte relatiegeschenken zijn er vaak in meerdere soorten en maten, zo ook de bedrukte paraplu. U kunt kiezen uit de volgende bedrukte relatiegeschenken: Sense paraplu, stormparaplu, rechte paraplu, krul paraplu, speciale paraplu en een vouwbare paraplu. Ook maken wij paraplu’s op maat voor diegenen die unieke bedrukte relatiegeschenken willen geven. U kunt de vorm van de paraplu aangeven en uiteraard de opmaak en stijl. World Present maakt de leukste bedrukte paraplu’s.

Bedrukte paraplu’s zijn voordelig

Bedrukte relatiegeschenken als een paraplu zijn goed voor de portemonnee en promotie: voor een bedrukte paraplu betaalt u weinig, maar heeft u tegelijkertijd een groot bereik. Door de grote ruimte op een paraplu heeft u alle ruimte om uw bedrijf te promoten. Op het bedrukte relatiegeschenk kunt u een logo of tekst plaatsen en u kunt de paraplu volledig aanpassen aan de huisstijl van uw bedrijf.

Neem gerust contact op voor de mogelijkheden van onze bedrukte paraplu’s!