Bent u op zoek naar goedkope en originele relatiegeschenken? Dan bent u bij World Present bv. op het juiste adres. U kunt hier terecht voor het meest goedkope en originele relatiegeschenk: bedrukte paraplu’s. Een bedrukte paraplu is niet alleen goedkoop en origineel, maar dit relatiegeschenk is ook zeer effectief en opvallend. Met uw bedrijfslogo op de paraplu’s bereikt u een zeer grote doelgroep en door de paraplu opvallend te maken zorgt u ook voor herkenbaar van uw bedrijfslogo.

Opties relatiegeschenken

Ondanks het feit dat wij goedkope relatiegeschenken aanbieden, is er nog altijd een ruime keuze uit originele relatiegeschenken. Allereerst kunt u kiezen uit klein, middelgrote of grote paraplu’s. Daarnaast heeft u de keuze uit vele soorten paraplu’s: stormparaplu’s, Sense paraplu’s, krul paraplu’s, rechte paraplu’s en opvouwbare paraplu’s. Wilt u écht een origineel relatiegeschenk? Wij maken in China goedkope relatiegeschenken op maat en houden grondig rekening met uw wensen.

Alleen maar voordelen

Zoals eerder genoemd zijn paraplu’s niet alleen goedkope en originele relatiegeschenken, ze hebben ook andere voordelen. U kunt de paraplu’s volledig aanpassen naar de huisstijl van uw bedrijf door de opmaak (tekst, afbeeldingen en kleuren) en het design (de vorm). Bovendien zijn bedrukte paraplu’s goedkope relatiegeschenken en is het een persoonlijk en tegelijkertijd origineel relatiegeschenk voor uw werknemers of klanten. Tijdens een regenachtig bedrijfsuitje kunt u
hen bijvoorbeeld heel goed deze goedkope en originele relatiegeschenken cadeau doen.

Bestel dus snel deze goedkope en originele relatiegeschenken!