U wilt uw werknemers of klanten een relatiegeschenk geven. Het liefst een relatiegeschenk dat niet teveel geld kost, maar wel een groot bereik heeft. Een relatiegeschenk als een bedrukte paraplu is daarvoor een perfect cadeau! U kunt bijvoorbeeld tijdens een uitje met regenachtige weers-voorspellingen de bedrukte paraplu’s uitdelen als relatiegeschenk. Met een bedrukte paraplu als relatiegeschenk geeft u uw werknemers een persoonlijk cadeau en promoot u tevens uw bedrijf.

Soorten relatiegeschenken – paraplu’s

Bij een paraplu als relatiegeschenk heeft u enorm veel mogelijkheden. Als u de maat en de soort aan World Present bv. doorgeeft, dan kunnen wij de paraplu’s bedrukken in onze eigen drukkerij. U kunt kiezen uit speciale paraplu’s, krul paraplu’s, rechte paraplu’s, Senz paraplu’s en opvouwbare paraplu’s. Wilt u liever een uniek relatiegeschenk geven? Wij maken ook paraplu’s op maat. Deze maken wij in China. Verder kunt u kiezen uit de maten klein, middelgroot en groot.  

Voordelen paraplu als relatiegeschenk

Een relatiegeschenk geeft u bijna nooit ‘zomaar’, er zit een reden achter: promotie. Eén van de beste promotiemiddelen is de paraplu. Door de grote ruimte en kleuren kunt u genoeg tekst kwijt en kunt u de paraplu tevens aanpassen op uw huisstijl. Tevens is een relatiegeschenk als een paraplu handig en leuk om te krijgen en bereikt u er een zeer grote doelgroep mee. Bestel snel uw paraplu’s!