Wilt u een relatiegeschenk geven aan werknemers of klanten en tegelijkertijd uw organisatie promoten? Als u een paraplu bedrukt met uw logo slaat u twee vliegen in één klap. Een bedrukte paraplu heeft namelijk alle ruimte voor logo’s, kleuren en boodschappen en tegelijkertijd geeft u uw werknemers of klanten een persoonlijk cadeau. Een paraplu die bedrukt is zorgt voor opvallendheid en is zeer effectief. Als u een paraplu bedrukt heeft u dus alle ruimte voor promotie boodschappen.

Mogelijkheden

World Present. Bedrukt paraplu’s zelf in de drukkerij van het bedrijf. Als u wilt dat World Present bv. een paraplu bedrukt voor uw organisatie, dan moet u eerst uit de soorten paraplu’s kiezen. World Present bv. bedrukt kleine, middelgrote en grote paraplu’s. Daarnaast hebben wij stormparaplu’s, rechte paraplu’s, krul paraplu’s, opvouwbare paraplu’s, speciale paraplu’s en Senz paraplu’s. Wilt u dat onze organisatie een unieke paraplu bedrukt voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op: wij leveren uw paraplu op maat (uit China), volledig naar uw wensen.

Voordelen bedrukte paraplu

Als u een paraplu bedrukt betaalt u veel minder kosten voor promotiemateriaal dan bij vele andere materialen. Weliswaar is een paraplu bedrukken duurder dan een sleutelhanger bedrukken, maar met een paraplu die bedrukt is heeft u een veel groter bereik. Bovendien kunt u een paraplu bij ons volledig afstemmen op uw huisstijl: de vorm en opmaak van de paraplu wordt precies zó bedrukt.

Interesse? Neem vrijblijvend contact op met World Present.