Als u uw bedrijf wilt promoten, dan zult u een aantal promotieartikelen moeten aanschaffen. U kunt bijvoorbeeld een paraplu bedrukken: effectief en opvallend. Immers, promotieartikelen als paraplu’s zijn niet duur en u bereikt er een enorme groep mensen mee. De promotieartikelen zorgen voor een persoonlijke tint door de paraplu te bedrukken met uw eigen logo en kleuren. U kunt als promotie-artikelen ook de paraplu’s bedrukken en ze meegeven tijdens een regenachtig uitje aan uw personeel.

Verschillende promotieartikelen

Wij kunnen de paraplu bedrukken op een kleine, middelgrote of grote paraplu. Daarnaast hebben wij meerdere soorten paraplu’s in ons assortiment. Voor de promotieartikelen kunt u een paraplu bedrukken uit één van deze categorieën: stormparaplu, rechte paraplu, krul paraplu, vouwparaplu, speciale paraplu en Sense paraplu. U kunt ook kiezen voor unieke promotieartikelen. Wij maken dan een paraplu voor u op maat in China en bedrukken uw paraplu in onze drukkerij in Nederland.

Waarom het promotieartikel paraplu?

Promotieartikelen zijn vaak best wel duur. Gelukkig betaalt u bij World Present bv. zeer weinig als u een paraplu wilt laten bedrukken. Bovendien zijn paraplu’s de perfecte promotieartikelen: er is veel ruimte voor tekst en afbeeldingen (logo’s) op de paraplu en je bereikt er veel mensen mee. Tevens kunt u zorgen voor herkenbaarheid van de promotieartikelen: u kunt de paraplu bedrukken volgens de huisstijl van uw bedrijf. De kleuren en opmaak passen wij aan op de bedrukte paraplu.

Promotieartikelen bestellen? Laat hier dan snel uw paraplu bedrukken!